Abonare newsletter:
E-mail*:
(*)-camp obligatoriuContact

Am petrecut mai bine de 7 ani grozavi în Vitantis, alături de o echipă minunată. Ne uităm cu mândrie spre trecut și speranță spre viitor, hotărâți să fim mai buni.

NE REVEDEM ÎN CURÂND !

După îndelungi căutări a celei mai potrivite locații pentru micuții noștri clienți și părinții lor vă anunțăm că Yellow Place se va redeschide în “Galeriile Titan”, la etajul 2, începând cu data de 1 septembrie 2018. Locul de joacă va fi spațios, cu multe jocuri și jucării potrivite pentru copii cu vârste cuprinse între 1 și 10 ani.

În plus, vom avea un spațiu distinct, exclusiv pentru petreceri, în care vom organiza evenimente pentru copii de la 1 la 15 ani.

Locația este ușor accesibilă, la stația de metrou Titan, și are multe facilități pentru părinți: un magazin EMAG, un foarte frumos restaurant cu terasă și vedere spre parc, coafor, sală de fitness, librărie , farmacie și multe alte magazine. https://www.facebook.com/YellowPlace.locdejoaca/

mail: office@loc-de-joaca.ro

telefon: 0726 11 38 37 - manager Yellow Place

Pentru a afla despre toate noutatile, activitatile si promotiile noastre va invitam sa dati Like paginii noastre de Facebook

Contacteaza-ne


(*)-campuri obligatorii
Toate drepturile rezervate www.loc-de-joaca.ro