Abonare newsletter:
E-mail*:
(*)-camp obligatoriuAteliere de vara

Ateliere de vara

Vineri, 23 februarie 2018, intre orele 17.00 - 21.00, va invitam la ATELIER sa confectionam MARTISOARE pentru cei dragi. Asa cum v-am obisnuit nu se plateste nimic suplimentar fata de tariful de intrare la locul de joaca.

Vara aceasta avantajul este dublu! In iulie si august, la completarea unui card de fidelitate primiti nu una, ci doua ore gratis, pe care sa le folositi cand doriti.

Pentru petrecerile organizate in lunile iulie si august beneficiati de o reducere suplimentara de 10 % la tarifele pentru copii.

ATELIERE DE VARA LA Yellow Place:

Pentru ca vacanta sa fie cat mai distractiva alaturi de Yellow Place, incepand cu 29 iunie, in fiecare joi de la ora 17.00, pe toata perioada verii, organizam Ateliere creative la Yellow Place. Asa cum v-am obisnuit, nu costa nimic in plus fata de tariful obisnuit de intrare la locul de joaca. Cea mai creativă lucrare va fi premiată cu 2 ore gratis la locul de joacă. Fiti cu ochii pe site si pagina noastra de Facebook pentru program si detalii!

Mai multe imagini de la ateliere si informatii gasiti pe pagina noastra de Facebook

In spatiul special amenajat in cadrul locului de joaca organizam ateliere de vara:desen, modelaj, origami, lucru manual, alte activitati creative. Copiii vor invata lucruri noi, isi vor dezvolta abilitatile, increderea in sine si in ceilalti, gindirea pozitiva, creativitatea, capacitatea de comunicare, dezvoltarea atentiei , a spiritului de echipa si cultivarea simtului estetic.

Ateliere de vara Ateliere de vara
Ateliere de vara Ateliere de vara
Toate drepturile rezervate www.loc-de-joaca.ro