Abonare newsletter:
E-mail*:
(*)-camp obligatoriuEvenimente speciale

Evenimente speciale

Vineri, 31 octombrie, va asteptam la cea mai tare PETRECERE DE HALLOWEEN, la Yellow Place. Vom intra in atmosfera de groaza confectionand lilieci si stafii la ATELIERELE DE HALLOWEEN, cand vom colora si traditionala noastra pictura uriasa de perete.

Joi, 23 octombrie, intre orele 17.00 - 21.00 va asteptam la primul ATELIER DE HALLOWEEN, unde vom confectiona STAFII, MONSTRII DOVLEAC si vom incepe traditionala noastra pictura uriasa ce va decora peretele la petrecerea de Halloween. Asa cum v-am obisnuit, nu se plateste nimic suplimentar fata de tariful de intrare la locul de joaca. Fiti cu ochii pe site si pagina noastra de Facebook pentru mai multe detalii !

Miercuri 29 octombrie, intre orele 17.00 - 21.00, vom confectiona VAMPIRI si LILIECI

Joi, 30 octombrie, intre orele 17.00 - 21.00, vom face SCHELETE si PALARII- PAIANJEN Vom lucra si la traditionala noastra pictura uriasa ce va decora peretele la petrecerea de Halloween din 31 octombrie.

Pentru a afla despre toate noutatile, activitatile si promotiile noastre va invitam sa dati Like paginii noastre de Facebook

Cu mare bucurie primim la Yellow Place in fiecare sambata in perioada 22 septembrie - 14 octombrie 2012 copiii de la Asociatia Invingem Autismul. Tricourile pictate de ei va asteapta sa le pastrati ca frumoasa amintire a donatiei voastre pentru sustinerea integrarii in scoala a copiilor cu autism. Mai multe detalii gasiti dand click pe link-ul de mai jos:

http://www.vitantis.ro/featured/ajuta-un-copil-cu-autism-sa-mearga-la-scoala/


Evenimente speciale

Evenimente speciale Evenimente speciale Evenimente speciale Evenimente speciale Evenimente speciale Evenimente speciale

��� Va anuntam una din surprizele pe care le-am pregatit cu mare drag pentru copii: incepand cu vineri, 5 octombrie, intre orele 19.00-20.30, organizam SERI DE CITIT POVESTI. Activitatea se va desfasura in fiecare vineri, la Yellow Place, intre orele 19.00-20.30, pana la 31 martie. Toti copiii participanti vor primi baloane modelate. Nu necesita inscriere si nu se plateste nimic suplimentar fata de tariful obisnuit de intrare la locul de joaca.Share |


Toate drepturile rezervate www.loc-de-joaca.ro