Abonare newsletter:
E-mail*:
(*)-camp obligatoriuEvenimente speciale

Evenimente speciale

 

Miercuri, 18 octombrie, vă așteptăm cu drag la primul Atelier de Halloween din 2017. Puteți ajunge oricând pe parcursul desfășurării Atelierului, între orele 17.00 și 21.00. Cele mai creative 2 lucrări vor fi premiate cu câte o invitație gratuită la marea Petrecere de Halloween din 30 octombrie. Nu se achită nimic în plus față de tariful de intrare la locul de joacă. 

Luni, 30 octombrie, intre orele 17.30 si 21.00 va asteptam la Yellow Place, la cea mai grozava PETRECERE de HALLOWEEN.     Programul include:

  • parada costumelor de Halloween
  • DJ, animatie si concurs de dans
  • jocuri distractive
  • multe premii constand in dulciuri si ore gratis la locul de joaca
  • face painting de groaza pentru toti copiii
  • prajituri, suc si apa plata la discretie

Tariful de intrare este 48 lei/copil. Locurile sunt limitate, va recomandam achitionarea din timp a biletelor de intrare.

La Atelierul de miercuri, 25 octombrie, vă așteptăm cu drag să facem păpuși de mână și să terminăm tradiționala pictură uriașă de perete. Puteți ajunge oricând pe parcursul desfășurării Atelierului, între orele 17.00 și 21.00. Cele mai creative 2 lucrări vor fi premiate cu câte o invitație gratuită la marea Petrecere de Halloween din 30 octombrie. Nu se achită nimic în plus față de tariful de intrare la locul de joacă. 

Pentru a afla despre toate noutatile, activitatile si promotiile noastre va invitam sa dati Like paginii noastre de Facebook

Cu mare bucurie primim la Yellow Place in fiecare sambata in perioada 22 septembrie - 14 octombrie 2012 copiii de la Asociatia Invingem Autismul. Tricourile pictate de ei va asteapta sa le pastrati ca frumoasa amintire a donatiei voastre pentru sustinerea integrarii in scoala a copiilor cu autism. Mai multe detalii gasiti dand click pe link-ul de mai jos:

http://www.vitantis.ro/featured/ajuta-un-copil-cu-autism-sa-mearga-la-scoala/


Evenimente speciale Evenimente speciale Evenimente speciale Evenimente speciale Evenimente speciale Evenimente speciale Evenimente speciale
Toate drepturile rezervate www.loc-de-joaca.ro