Abonare newsletter:
E-mail*:
(*)-camp obligatoriuReduceri si promotii

Vara aceasta avantajul este dublu! In iulie si august, la completarea unui card de fidelitate primiti nu una, ci doua ore gratis, pe care sa le folositi cand doriti.

Pentru petrecerile organizate in lunile iulie si august beneficiati de o reducere suplimentara de 10 % la tarifele pentru copii.

ATELIERE DE VARA LA Yellow Place:

Pentru ca vacanta sa fie cat mai distractiva alaturi de Yellow Place, incepand cu 29 iunie, in fiecare joi de la ora 17.00, pe toata perioada verii, organizam Ateliere creative la Yellow Place. Asa cum v-am obisnuit, nu costa nimic in plus fata de tariful obisnuit de intrare la locul de joaca. Cea mai creativă lucrare va fi premiată cu 2 ore gratuit la locul de joacă. Fiti cu ochii pe site si pagina noastra de Facebook pentru program si detalii!

Pentru a afla despre toate noutatile, activitatile si promotiile noastre va invitam sa dati Like paginii noastre de Facebook

Reducere permanenta, valabila tot timpul anului:

Tariful de intrare :

- 10 lei/ora - luni - joi si vineri pana la ora 16.00

- 14 lei/ora - vineri dupa ora 16.00, sambata, duminica si sarbatori legale

Pe baza cardului de fidelitate se acorda un discount de 10% (la 9 ore platite a 10-a este gratuita). Cardul de fidelitate are valabilitate nelimitata.

Reducere permanenta, valabila tot timpul anului:

Centrul Comercial Vitantis implementeaza un sistem de taxare pentru parcare.

Clientii Yellow Place beneficiaza de parcare gratuita (discount 100%) in baza bonului fiscal emis in aceeasi zi cu data inscrisă pe tichetul de intrare in parcare. Discountul se primeste la parter, la caseria de la Roata Castigurilor.

PROMOTIILE VERII 2017:

Vara aceasta avantajul este dublu ! In iulie si august, la completarea unui card de fidelitate primiti nu una, ci doua ore gratis, pe care sa le folositi cand doriti.

Pentru petrecerile organizate in lunile iulie si august beneficiati de o reducere suplimentara de 10% la tarifele pentru copii.

Pentru a afla despre toate noutatile, activitatile si promotiile noastre va invitam sa dati Like paginii noastre de Facebook
Toate drepturile rezervate www.loc-de-joaca.ro